Algemene huurvoorwaarden

Duquesa dorp Jardines, la Duquesa; 29530 Manilva/Andalusië

Artikel 1: Verplichtingen en verantwoordelijkheden van de huurder

VÓÓR ZIJN VERBLIJF IN PLAATS

De huurder zal binnen een maximale periode van 24 tot 48 h na de datum van de bevestiging van de reservering een aanbetaling van 25% van de totaalprijs van het verblijf op de naam van de eigenaar. Hij betaalt het saldo, evenals de garantiegever, ook aan de eigenaar ten minste 30 dagen vóór het begin van uw verblijf. De betaling geschiedt via overschrijving of online.

In het geval van een boeking gemaakt binnen 30 dagen vóór het begin van verblijf, zal de huurder betaalt het volledige bedrag van het verblijf na bevestiging van de reservering door de eigenaar. In geval van betaling via overschrijving, zal de huurder het bewijs van de Bank van de betaling verzonden aan de eigenaar.

De eigenaar behoudt zich het recht om te annuleren de boeking op de verkeerde huurder als het beantwoordt niet aan de betaling daarvan volgens de hierboven omschreven betalingscondities. Geen verblijf zal beginnen, tenzij de huurder betaald voor de volledige prijs van het verblijf.

De aanbetaling is gedaan door de huurder aan de eigenaar met de resterende saldo verschuldigd tot het bedrag door de eigenaar in het contract. De borg wordt teruggegeven door de verhuurder aan de huurder uiterlijk binnen 5 dagen na het einde van het verblijf, na verwijdering van eventuele kosten voor reparaties of verwerving van de daaruit voortvloeiende schade of verliezen die de lessee kan hebben veroorzaakt op huisvesting of de inhoud.

De eigenaar aanvaardt in ieder geval niet om een contract met een persoon jonger dan 18 jaar. Alle reserveringen aangegaan door personen jonger dan 18 jaar worden geacht onbestaande, hoewel de huurder de eigenaar vergoeding kan eisen.

Toegang tot huisvesting is gegarandeerd van 4 uur. Echter waar de behuizing wordt gereinigd en klaar voor deze tijd, de huurder kan herstellen toetsen eerder.

TIJDENS ZIJN VERBLIJF IN PLAATS

De huurder verbindt zich ertoe om te genieten van de huisvesting als een goede vader en volg alle voorzorgsmaatregelen op gebruik gemaakt door de eigenaar aan de regelmatigheid van zijn verblijf en omgeving.

De huurder zorgt redelijk gebruik van water, elektriciteit en airconditioning. Wanneer het gebruik van de airconditioning, deuren en ramen gesloten zal blijven.

Als het gedrag van de huurder of een persoon begeleidende oorzaken overlast als ze in gevaar het goede verloop van het verblijf, de eigenaar brengen behoudt zich het recht om deze overeenkomst zonder voorafgaande kennisgeving of schadevergoeding te beëindigen. De huurder erkent echter dat het beleefd en uitsluitend verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt aan huisvesting, inhoudelijk, derden of hun eigendommen, door feitelijke of iemand hij in zijn gezag, een fout of suite, onwettige gedragingen uitvoeren, of het gebruik van illegale of abnormale van de eigenschap of de inhoud ervan, een diefstal of een brand, alsmede de niet-nakoming van contractuele verplichtingen heeft.

De kosten door de eigenaar aan het herstel van de huisvesting en de bijlagen daarvan, zal worden bewaard van de borg en ten laste van de huurder door de eigenaar als de storting is ontoereikend om deze kosten te dekken.

De huurder erkent ten slotte dat de verantwoordelijkheid van de eigenaar niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door zichzelf, aan de eigenschap aan haar bezoekers en begeleidende hen tijdens de duur van het verblijf. Het is begaan, in dit geval, zodat klachten aan de eigenaar rechtstreeks en uitsluitend.

De klachten van de huurder, als gevolg van niet-naleving van het aanbod van de verblijfsvergunning, huisvesting aan de beschrijving gegeven door de eigenaar, zal geschieden door de laatste aan de eigenaar binnen 24 uur na zijn aankomst. De huurder informeert gelijktijdig beheeragent die dan na overleg met de eigenaar, van de gegrondheid van de klacht zullen beoordelen en indien nodig het bedrag van de vergoeding voorstellen wordt vastgesteld in onderlinge overeenstemming met de beheeragent, de eigenaar en de huurder. Deze vergoeding zal worden gedragen door de eigenaar.

De huurder is aansprakelijk voor de handelingen van haar gasten en de mensen er in hechtenis.

De huurder verbindt zich ertoe de maximale huisvesting capaciteit d.w.z. 4 personen. De eigenaar via de beheeragent behoudt zich het recht te weigeren van de toegang tot de gehuurde accommodatie bij aankomst of te beëindigen van het verblijf, hoewel de huurder kan in aanmerking komen voor compensatie, in het geval van niet naleven van deze beperkingen.

De huurder zich ertoe niet roken in de accommodatie.

De eigenaar zal ervoor zorgen dat goede monitoring en onderhoud van het appartement verhuur perioden. De beheeragent zal worden uitgevoerd, de staat van de plaatsen van binnenkomst, vóór de aankomst van de huurder. De huurder zal moeten 24 uur melden van schade of storing na zijn aankomst in huisvesting. Zonder nieuws van haar endeans dit keer, zal het worden beschouwd dat de inventaris en de staat van de behuizing zijn goedgekeurd door het.

Tenzij anders overeengekomen, moet de huurder vrij huisvesting uiterlijk op de laatste dag van de locatie, om 10 uur in de ochtend en de sleutels terug te keren naar de beheeragent. In het geval waar de huurder niet de toetsen in die periode vermindert, een extra nacht in rekening gebracht hem van zijn borgtocht.

De huurder is verplicht om terug te keren van de behuizing en de inhoud ervan in de staat waarin hij (in volgorde gevonden). Het is vereist om goed geborsteld, gereinigd en zet weg de gerechten, de apparaten (met inbegrip van de bakplaat) schoon, leveren van het meubilair dat verplaatst naar de locatie die was van hun komst, verwijdering van afvalstoffen en leg ze op de aangegeven locatie. Elke inbreuk die de beheeragent zou onderwerp, om reiniging en onderhoud van de woningen zal worden bewaard van de aanbetaling en, in voorkomend geval, ten laste van de klant door de eigenaar.

Huisdieren zijn verboden in de woningbouw.

Niet naleven van deze bepaling kan de eigenaar, via de beheeragent, toegang tot huisvesting, terwijl de huurder niet enig recht op schadevergoeding beweren te weigeren.

Artikel 2: Verplichtingen van de eigenaar

De eigenaar garandeert de overeenstemming van de documenten van huisvesting en de inventaris. Foto's, plannen en toeristische informatie staan voor informatieve en niet-contractuele.

De eigenaar deelt aan de huurder de praktische informatie over de ontvangst van de betaling van het geheel van de totaalprijs van het verblijf.

In geval van storing in het appartement eigenaar via is gepleegd, de beheeragent, moet u hulp te bieden aan de huurder geen probleem, voor zover mogelijk.

De behuizing zal worden geleverd aan de huurder in een goede staat van zuiverheid. Bij het vertrek van de huurder, zal het opruimen worden uitgevoerd door management onder de voorwaarden van samenwerking-agent die het bindt aan de eigenaar.

Afdeling 3: Supplementen verhuur

De levering en onderhoud van linnen bed en bad voor het aantal personen bezetten het precieze appartement bij een boeking is inbegrepen in de huurprijs. Beddengoed pack bevat 1 set van bed door het blad, 1 set theedoeken, handdoeken (kleine en grote) per persoon en 1 bathmat door water kamer slapen. Zijn opgenomen in de verhuur gemeentelijke belastingen, alsmede de kosten (water en elektriciteit).

Verandering van linnen bed en extra bad op de prijs van € 15 per kamer bezet en extra reiniging tegen de prijs van €50.

Alle extra's moeten besteld worden door de lessee tijdens de boeking of uiterlijk 30 dagen vóór het begin van het verblijf.

Artikel 4: Beëindiging van het contract

De kandidaat huurder kan te allen tijde de overeenkomst opzeggen. De storting fungeert als inzet, als de huurder besluit niet te huren het voorschot zal niet worden geretourneerd (behalve in gevallen van overmacht).

De vergoeding wordt vastgesteld op een standaardtarief als volgt:

Bij annulering vanaf de datum van de reservering tot 30 dagen vóór het begin van het verblijf: 50% van de huurprijs.

Bij annulering vanaf de 30e dag (inbegrepen) vóór het begin van het verblijf en het begin van het verblijf: 100% van de huurprijs.

De huurvoorwaarden zijn waarschijnlijk aanpassing.