Ontdek

Selwo

Boete van 10 km van het appartement in Estepona, het thema Selwo Park-bezoek niet te missen.
Het is een mooi Park met drie verschillende gebieden. Het heeft een onshore voor landdieren en een lucht Park voor vogels (Selwo Aventura in Estepona)
Een waterpark voor zeedieren met optredens van dolfijnen (SELWO MARINA Dolfinarium in Benalmádena).

Meer...

Gibraltar

Slechts een 30 km van la Duquesa is dat de Gibraltar is een overzees gebiedsdeel van het Verenigd Koninkrijk sinds 1704 en die de Middellandse Zee verbindt met de oceaan Atlantique.malgre zijn kleine formaat, Gibraltar biedt zo veel plaatsen om te bezoeken dat u zou willen zien meer.
Een groot deel van het grondgebied omvat de enorme rots van Gibraltar, die onder de indruk van mensen voor duizenden jaren. De rots biedt tuinen, forten, kerken en interessante natuurlijke formaties voor elk type bezoeker.

Calamito del Rey

Calamito del Rey

Fancy sensatie? Niet ver van Antequera en in het Park van El Chorro, ten noorden van Malaga, ontdek één van de mooiste en meest duizelingwekkende Sal van Europa: Caminito del Rey! Geopend vanaf 2015, Caminito del Rey (7,5 km) is een SAL en een via ferrata, gebouwd tussen 1901 en 1905, Cliffside, in de Gorge van El Chorro, tot 100 meter boven de rivier de Guadalhorce. Oorspronkelijk werd dit pad gebruikt om te bouwen van twee hydro-elektrische dammen.

Meer...

Sotogrande

Dit stadje aan de grens tussen de provincies Cadiz en Malaga, en biedt een idyllische setting. Het wordt beschouwd als de meest luxueuze sport en residentiële ontwikkeling met zijn polo club, de golfbanen zijn beachclubs en ten slotte de prestigieuze jachthaven waarin vele bars en restaurants van kwaliteit bevatten.
Uitzicht op de rots van Gibraltar, en op het Afrikaanse continent accentueren de magie van de plaats! Hou van de natuur en exotische, wees voorzichtig, want je zou kunnen zeker stellen uw koffers.

Meer...

Dolfijnen-walvissen-orka 's

Een reis niet te missen!
Een magische plek met dolfijnen, potvissen en Orka's en andere soorten walvisachtigen in het wild een paar meter van de boot.
Een tour van 2 h tussen Spaanse en Marokkaanse kusten zullen dat een onvergetelijk moment niet onder geen beding mag missen!

Meer...

Sevilla

Slechts 2 uur rijden met de auto, staande op de oever van de rivier Guadalquivir, erft Sevilla zijn rijke verleden Arabisch en de situatie van welvarende handelshaven naar Amerika.

De Andalusische hoofdstad straalt vreugde en animatie in elk van de straten en pleinen van de oude stad die beschikt over een reeks fascinerende monumenten erfgoed van de mensheid en wijken met diep populaire smaken zoals Triana of La Macarena.

Meer...

Portugal Algarve

Alleen op 300 km van de grens met Portugal, waarom niet ontsnappen voor een paar dagen naar de Portugal? U bent dicht bij de meest bezochte gebieden van Portugal, waar de meest prachtige stranden, de meest bezochte toeristische trekpleisters en de meest hemelse gebieden van het land.
Als u gaan in Portugal wilt, vertel ons wanneer uw reservering en wij zullen u adviseren over hotels en plaatsen om te zien en te bezoeken.

Meer...