Stranden

San Luis de Sabinillas

Lokaal bekend als Sabinillas, is de stad gelegen op 10 minuten lopen van Duquesa. De blauwe vlag strand verleden overal in de stad. Een vreedzame en rustige locatie, met de lange wandeling naar de kust, PASSEO Maritimo, zal u met haar uitstekende visrestaurants.

Het strand is een populair recreatiegebied en wordt nog steeds gebruikt door de lokale vissers die opereren hun boten met behulp van kaapstander lieren om ze te verwijderen uit het water aan het einde van elke reis.

Meer...

Puerto Van la Duquesa

Puerto van la Duquesa heeft de reputatie van één van de mooiste jachthavens in de provincie Málaga. De stedelijke kwaliteit combineert items typische en modern biedt een idyllische omgeving.
Een van de sterke punten van deze plek is de voorgestelde animatie gedurende het hele jaar door restaurants, bars en andere plekken om te ontspannen in de Spaanse zon.
De nabijgelegen stranden zijn zeer goed onderhouden, met wateractiviteiten van allerlei (...)

Meer...

Estepona

Slechts 10 km van Duquesa, brengen ligt de mooie stad van Estepona, ingericht voor een typisch historische binnenstad met prachtige witte huizen en pittoreske straatjes versierd met sinaasappel en citroen bomen die ons naar monumenten geworteld in de geschiedenis van deze stad.
De 21 km van de kust biedt prachtige stranden, met inbegrip van het zandstrand van de Rada, die heeft zijn ingedeeld door de Europese Gemeenschap voor de faciliteiten (...)

Meer...

Puerto Banus

Puerto Banus is een luxe jachthaven, gelegen in de badplaats Marbella. Amper 25 km met de auto, het is een zeer chique bestemming niet missen! Het landschap van de bergen, geëmailleerde witte huizen, is een lust voor het oog en een prachtig zandstrand wacht op u.
De Jet - Set! De kleine Monaco! Alles is er: de opvang van de kleine haven van vele en schitterende jachten, mooie auto's, alle merken van luxe, restaurants, pubs en bars (...)

Meer...

Tarifa

Tarifa ligt minder dan een uur rijden van Duquesa Village.La schoonheid van de ongerepte stranden is net zo intens als die van het 800 jaar oude kasteel dat trots kijkt uit over de stad.
Windsurfen en kitesurfen zijn onvermijdelijk op de glinsterende zee en rijke verrassingen voor liefhebbers van duiken.
Tarifa is aangesloten op het Afrikaanse continent, met name de stad Tanger (Marokko) door middel van een veerdienst.

Meer...

Marbella

Marbella Playa
Gelegen op slechts enkele 20 minuten rijden van het complex, Marbellla biedt 26 km kustlijn en verschillende stranden blauwe vlag van Europa.
Een stad die over volledig stedelijke stranden en wild en geïsoleerde stranden zoals Cabopino uitgeruste beschikt. Marbella staat ook bekend om haar 'beachclubs', bekend in de wereld, zoals Nikki Beach en Ocean Club.

Situatie

% CARTESITUATIONS %